Technikai háttér

10

Gépparkunk:

2db HEIDELBERG SM 52-2 1+1
1db HEIDELBEG  Speedmaster SM 52-6+L
1db HEIDELBERG Speedmaster SM 52-8-P5-H
1db HEIDELBERG XL 75-8-P-C
1db HEIDELBERG XL75-6+LYYL+UV + FOILSTAR!
1db HEIDELBERG CD 102-6+LX

Különleges technikák:

Az UV-lakkozás különböző változatait kínáljuk. Ezzel a technikával matt és fényes felületeket lehet kreatív módon kialakítani. A technológia ismeretében már a tervezési fázisban tanácsot adunk, hiszen az új megoldások a nyomtatásban anyagismeretet is követelnek. Bizonyos kartonok, nem is tűrik az UV-lakkozást, de mi megkeressük a legjobb lehetőséget.

Egyedülálló felületnemesítés

Nyomdánk az első magyarországi nyomda, amely “inline”, tehát a nyomtatással egy időben tud a teljes felületen ezüstözni, akár rasztert is! Az eljárást cold-foil nyomtatásnak nevezzük. Az eljárás kiváltja a költséges prégelést a klisékészítéssel, sőt lehetőséget ad arra, hogy az ezüstözött felületre akár color nyomtatással nyomtassunk. Így a fémes felületek bármilyen árnyalatban tudnak megjelenni.
Kérjen mintakollekciót!

– Az ezüstözött, 4 színnel nyomtatott felületre egy időben UV-lakkot is tudunk teljes felületen, vagy részlegesen nyomtatni. Ilyen lehetőség csak nálunk van jelenleg Magyarországon.

Újszerű technológiánk megismertetése is feladatunk, ezért szívesen szakítunk időt arra, hogy egy személyes megbeszélés keretében bemutassuk a lehetőségeket. Kérjen tanácsadónktól időpontot!

Kötészeti eljárások

A kalkuláció elkészítésekor ügyelünk az optimális kötészeti eljárásokra. Ha például meglévő stancszerszámot tudunk biztosítani, azt minden esetben jelezzük. A doboz-csomagolásnál a teljes ív kihasználtsága érdekében már a tervezésnél ügyelünk az alapanyag kihasználására. Nyomdánk az “Év zöld nyomdája” díjat, többek között ezzel is érdemelte ki. A korral, és a technikával haladva a könyvkötészet is a legmagasabb színvonalú PUR-ragasztó géppel áll ügyfelei rendelkezésére. Kézi kötészeti eljárásokat is a közel 50 fős kötészeti részleg lát el helyben.

Emberi erőforrás, és géppark

A nyomda Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő üzeme, mára közel 170 jól képzett dolgozóval.

Nyomdai kapacitás:

A HEIDELBERG nyomógépek legújabb típusai állnak rendelkezésünkre. 2011-ben ide került az első 6szín+ Dupla UV-lakkos XL típusú nyomógép, mely Európában egyedi kapacitást biztosít. A HEIDELBERG XL-75-6+LYYL+UV géppel lehetőség van a nyomtatással egyidejűleg 2 féle UV-Lakk nyomtatására, tehát matt és fényes lakkozásra!

Ezen kívül a szintén 6-szín+UV-lakkos B3-tól(2011) a 2 db 8-szín nyomó B/2-es gépen át, 6+Lakkozóműves B/1-es HEIDELBERG CD nyomógépig tart a kapacitás.

Stancüzem

A nyomdában található az egyik legnagyobb kapacitású BOBST stancológép 2 változata B/1 formátumban.

2 db BOBST dobozragasztó gép, melynek összkapacitása közel 3 millió doboz ragasztása naponta!

Kisebb munkákra 2 db HEIDELBERG Stancgép áll rendelkezésre.

Kötészet

Teljes körű kötészet, ragasztó-kötőgép, irkafűző gépsorok, fóliázó gép, hajtogató gépek B/3-tól, B/1-ig, melyeket a kisfilmen is bemutatunk.

A korral, és a technikával haladva a könyvkötészet is a legmagasabb színvonalú PUR-ragasztó géppel áll ügyfelei rendelkezésére. Kézi kötészeti eljárásokat is a közel 50 fős kötészeti részleg lát el helyben.